„Credissimo до заплата“ – кредит до 600 лв.

„Credissimo до заплата“ – кредит до 600 лв.

600лв.

Описание

Кредисимо е небанкова институция, която отпуска безлихвени бързи кредити до заплата. Фирмата е първата на пазара, която стартира подобен тип кредити. С дългододишният си опит от вече 10 години и иновативните си методи за реклама е станала една от най-предпочитаните фирми в България. Фирмата предоставя кредити от 100 до 2500 лв.. Кандидатстването е максимално бързо и лесно. Можете да подадете заявление онлайн през оналайн формата им. Ще получите отговор до 7 минути. Някои от приемуществата им е: че можете да канидадатствате само с лична карта, не е необходимо да имате гарант за заема и да доказвате доходи от трудов договор.

За "Credissimo до заплата"

"Credissimo до заплата" ( този заем е без лихва за всеки първи кредит ) - това е безлихвен кредит, който е подходящ за покриване на текущи разходи за сметки или неотложни плащания.

  • Суми: от 100 до 600лв.
  • Срок: от 15 до 30 дни
  • Отговор: до 7 минути

Кредисимо калкулатор

Credissimo нямат кредитен калкулатор на сайта си, но можете да проверите крайната сума по кредита, който включва всички такси във файла СЕФ, който се генерира след като въведете срок, сума и попълните данните си, във формата за кандидатстване. Кредисимо имат и финансов пример на продукта "Кредисимо Плюс" в сайта, който илюстрира, каква ще е лихвата и крайната сума ако сте заели 200 лева.

Вземете кредит Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси - не се начисляват през целия процес.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

Кредисимо офиси:

Фирмата няма физически офиси в страната, не е необходимо да ходите до офис, за да кандидатствате. Можете да го направите онлайн през сайта им. Единственото, можете да получите парите във всеки един офис на Изипей в страната. Там освен, че можете да получите сумата, можете и да внасяте погасителните си вноски по кредита.

Кредисимо рефинансиране:

Можете да рефинансирате в Кредисимо ако сте внасяли в срок вноските си и сте лоялен клиент на фирмата. Плюсовете в това са, че ще получите преференциални условия и по-ниска лихва по-кредита. Процедурата по кандидатстване е идентична както, ако за първи път кандидатствате: попълвате онлайн формата, сумата и срока и получавате отговор.

 

Кредити за:

Кредит за българи работещи в чужбина, Кредити за безработни, Кредити за жени в майчинство, Кредити за пенсионери БЕЗ лихва, Кредити за студенти, Кредити за хора с лоша кредитна история, Кредити за хора с лошо ЦКР

Оптускани суми:

1000 лв, 700 лв, 800 лв, 900 лв, Бърз заем до 1500 лв без поръчител, Бърз заем до 500 лв, Бързи заеми до 3500 лв без гарант, Бързи и лесни кредити до 300 лв без лихва, Бързи кредити до 3000 лв, Кредит без лихва и поръчител до 400 лв, Кредит без лихви и такси до 200 лв, Кредит без поръчител и без лихва до 600 лв, Кредит до 100 лв без поръчител, Онлайн заем до 2500 лв, Онлайн кредити до 2000 лв

Кредити по градове:

Айтос, Асеновград, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Димитровград, Лом, Монтана, Пазарджик, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Харманли, Хасково, Шумен

Кредит за теб:

Кредит за екскурзия, Кредит за кола на старо, Кредит за топлоизолация и саниране