Кандидатстване за бърз кредит

Какво трябва да знаете за кредитите преди да кандидатствате

Едва ли се налага да обяснявам как парите вече на никого не достигат и колко е трудно да предвидим кога няма да изкараме месеца.

Постоянно се случва нещо непредвидено, било ще ни забавят заплатата, било ще се наложи да купим лекарства или пък сметката за тока ще е толкова голяма, че ако я платим няма да изкараме и два дни с останалите пари. В тези и други подобни случаи, но само ако сте напълно убедени, че можете да си го позволите бързи заеми могат да се ви от полза.

Защо казвам да сте напълно сигурни, че можете да си позволите да поискате заем?

Бързи заеми са една изключително полезна услуга предлагана както от банки, така и от различни небанкови организации, но трябва да сте наясно, че всяко удобство се заплаща и да си направите сметката дали можете в срок да погасите заема си и едва тогава да кандидатствате за спешни кредити. В случай, че нямате стабилни и постоянни доходи или не сте сигурни в своите възможности нашият съвет е да не кандидатствате за заем, тъй като лихвите при този вид потребителски кредит са по – високи, а с всяко просрочване се увеличават още повече. Освен това, ако не успеете с погасяването на своите заеми рискувате да попаднете в регистрите като некоректни платци и да не можете при следващо кандидатстване за кредит или при желание за покупка на лизинг да не бъдете одобрени.

След като малко ви постреснах е време да ви покажа и добрите страни на това да поискате бързи заеми.

Най-голямото предимство на този вид заеми е изключителната им дискретност и бързина. Всички знаем, колко е неприятно да имаме нужда от малко пари и да не можем да ги намерим точно когато са ни най-необходими. Всеки е минал през това и на всеки от нас му се е налагало да кърши пръсти и смутено да обяснява на роднини или приятели за какво има нужда от заем и кога ще го върне.

Можете да научите повече за бързите кредити онлайн в сайта podkrepa.eu

Други предимства на този кредит са, че кандидатстването е:

  • без поръчители;
  • без доказване на доходи;
  • без необходимост за доказване на трудов доход;
  • ясни и точни условия по договора за заем;
  • кандидатстване дори при лоша кредитна история;
  • няколко бързи и лесни стъпки за подаване на заявление

С бързи заеми всичко е просто и кристално ясно – имате ли лична карта и постоянни доходи можете да кандидатствате за бързи заеми и то без да ставате от компютъра. Всичко, от кандидатстването до получаването на кредита се извършва в рамките на деня без да ви се задават излишни въпроси, без поръчители и без притеснения.

credissimo

Щом получите кредита си можете да го харчите както и за каквото си искате и никой няма да ви притеснява с неудобни въпроси. Единственото, което трябва да вземете под внимание са високите лихви при тези заеми и да си решите сами дали можете да погасите кредита си в кратки срокове. Ако сте коректни платци и след известно време отново имате нужда от бързи заеми ще се ползвате от всички възможни отстъпки и с предимство при разглеждане на кандидатурата ви за заем.

Този вид потребителски заеми имат както своите добри страни, така и някой отрицателни и единствено от вас зависи дали ще кандидатствате за кредит. Ако все пак решите, нашият съвет е преди да кандидатствате за заем да разгледате и сравните предложенията на банковите и небанковите организации предлагащи заеми и едва тогава да се насочите към някоя от тях.