Бърз кредит с лошо кредитно досие в ЦКР

Онлайн бърз кредит на месечни вноски до заплата при лоша кредитна история? Възможно ли е?

Банковите заеми отдавна не са единствената алтернатива за получаване на бързи пари на заем. Преди 15 години се появиха първите частни кредитори, които предлагат кредити на граждани. Хубавото на бързия кредит до заплата е, че се дават само срещу копие от документ за самоличност, предимно са до към 600-700 лева, а отговор за взимането му се получава до минути.

Защо е добре да имаш добро кредитно досие и трудов доход?

За да вземем бърз кредит е добре да сме наясно, какво ни е нужно или с други думи „Какво търсят в нас кредиторите“. Те естествено търсят да научат информация за вашето кредитно досие и със сигурност ще я открият. След няколко минутно ровене в базата данни ще ви познават отлично.

Доверието от страна на фирмите за бързи кредити

Най-важното нещо при отпускане на бърз заем е добре да знаем е доверието. Именно доверието, което могат да ни имат проверяват служителите на избраната от нас кредитна компания, пред която сме решили да кандидатстваме за бърз заем посредством справка в ЦКР (Централен кредитен регистър). Там са отразени състоянията на предишни наши заеми и това дали сме били отговорни при тяхното погасяване.

Вземи сега:

Защо кредитната история е толкова важна?

Така, ако не сте погасили в срок своите задължение, то вероятно това няма да се отрази добре на кредитната ви история и това може да се окаже пречка при бъдещи кандидатствания за пари на заем от кредитни институции. Поддържането на добър кредитен статус е важно и става все по-важно, а на Запад дори правят подобна справка, когато ви наемат на работа, за да са сигурни, че сте достатъчно отговорни към поетите ангажименти.

Един кредит, много възможности

Винаги можете да кандидатствате и пред няколко кредитни компании, като някоя от тях може да се окаже с по-либерална политика и все пак да ви отпусне заема, докато останалите не са си позволили този лукс. Понякога е възможно да договорите отделно от масовите кандидатури своя заем, но това става при по-различни условия и често при по-висока лихвена ставка, която е оправдана с оглед повишения кредитен риск.

Summary
Article Name
Кредит с лошо ЦКР
Description
Онлайн бърз кредит на месечни вноски до заплата при лоша кредитна история? Възможно ли е? Банковите заеми отдавна не са единствената алтернатива за получаване на бързи пари на заем. Преди 15 години се появиха първите частни кредитори, които предлагат кредити на граждани.
Author
Publisher Name
CreditGratis